Jasenyys
Liittymislomake
Jäsenlomake

LrPS Jäsenhakulomake (1/3)

Voit hakea Lappeenrannan Pursiseuran jäsenyyttä tällä lomakkeella. Voit hakea Pursiseuran jäsenyyttä, jos: A) Olet Suomen kansalainen ja Lappeenrannan tai ympäristökuntien asukas ja liittyessäsi jäseneksi ilmoitat (mahdollisen) veneesi LrPS:n venerekisteriin katsastuksen yhteydessä. TAI B) Olet Suomen kansalainen Lappeenrannan ja ympäristökuntien ulkopuolelta ja 1) liittyessäsi jäseneksi ilmoitat (mahdollisen) veneesi LrPS:n venerekisteriin katsastuksen yhteydessä ja veneesi kotisatama on Lappeenrannassa tai sen ympäristökunnassa, 2) Tai sinulla on kaksi LrPS:n nykyistä jäsentä suosittelijana. Hakemus on kolmeosainen. Kun olet täyttänyt tämän lomakkeen, paina Jatka-nappia.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi kirjepostina hakemuslomakkeessa olevaan osoitteeseen.

Maksut

1. Liittymismaksu on kaksinkertainen jäsenmaksu eli 120 euroa. Liittymismaksu peritään ainoastaan kerran ruokakunnalta. Juniorijäseniltä ei liittymismaksua peritä.
  2. Jäsenmaksut ovat 60 euroa pääjäseneltä ja 30 euroa kultakin seuraavalta perheenjäseneltä. Alle 18 vuotiaiden jäsenmaksu on 15 euroa. Jäsenmaksu peritään vuosittain.

Suosittelijat

Liittymisehtojen mukaan voit tarvita 2 suosittelijaa nykyisistä seuran jäsenistä. Esitä heidän nimet jäljempänä lomakeella 2

Lähtötiedot

Hakijoiden määrä