Vakuutukset

1. Käyttämämme veneet Suomessa on vakuutettu vuokrakäyttöön.
  2. Suosittelemme henkilökohtaisia tapaturma- ja matkavakuutuksia täydentämään edellä mainittua.

Peruutusehdot

Asiakas voi peruuttaa tilaamansa purjehduspalvelun tai kurssin ilman erityistä syytä seuraavasti:

1. Viimeistään 14 päivää ennen purjehduksen tai muun palvelutapahtuman alkua maksamalla toimistokuluina 50 €
  2. Edellistä myöhemmin, mutta aikaisemmin kuin 7 päivää ennen tapahtuman alkua maksamalla 50% koko hinnasta.
  3. Edellistä myöhemmin, mutta aikaisemmin kuin 48 tuntia ennen tapahtuman alkua maksamalla 80% koko hinnasta.
  4. Edellistä myöhemmin tapahtuneiden peruutusten osalta Wilmanrannan purjehduskoululla on oikeus periä koko hinta.
Peruutusmaksu on vähintään 50 €. Aikaisempi peruutusehto muodostaa aina minimin seuraavalle. Peruutuksissa, jotka tapahtuvat yleisten valmismatkaehtojen mainittujen ylivoimaisten esteiden vuoksi, peruutusmaksu on 50 €. Peruutuksen sijasta tarjoamme ensisijaisesti toista vastaavaa kurssia tilalle. Ryhmien peruutusehdot sovitaan erikseen.

Kurssi tai purjehdusvarauksen aikataulumuutos

Aikaisemmin kuin 28 päivää tehdyt muutokset ovat ilmaisia, aikaisemmin kuin 14 päivää tehdyistä muutoksista veloitamme 50 €, aikaisemmin kuin 7 vrk etukäteen tehdyistä muutoksista veloitamme 50% koko maksusta. Myöhemmin tehtyä muutosta Wilmanrannan purjehduskoulu voi pitää peruutuksena ja uuden purjehdus tai koulutuspalvelun tilauksena. Muutoksen edellytyksenä on se, että ehdotetulla uudella kurssilla tai purjehduksella on tilaa.

Hintoihin sisältyy

Kursseilla opetus ja retkikursseilla lisäksi asuminen, ateriat veneessä sekä kaikki veneen juoksevat kulut. Veneissä on tarvittavat henkiläkohtaiset turvavarusteet. Kursseilta annettava todistus sekä oppimateriaali sisältyvät hintaan. Venevuokrauksessa pätee vuokrausehtojen mukaiset ehdot.

Sääriski

Wilmanrannan purjehduskoululla on oikeus peruuttaa purjehdus ennen purjehduksen alkua, mikäli vallitseva tuulen nopeus on yli 15 m/s. Tälläin palautamme maksetut maksut kokonaisuudessaan jollei molemmille osapuolille sopivaa korvaavaa aikaa löydy. Aluksen päälliköllä on purjehduksen alettua oikeus samoin perustein tai muun vakavan meriturvallisuuteen liittyvän syyn takia keskeyttää purjehdus tai muuttaa sovittua purjehdusohjelmaa. Tällöin asiakas ei ole oikeutettu maksujen palautukseen.

Purjehduksen peruminen järjestäjän taholta

Mikäli retkipurjehdukselle ei tule minimäärää asiakkaita tai purjehdus ei toteudu teknisten vaikeuksien takia, niin Wilmanrannan purjehduskoululla on oikeus peruuttaa purjehdus ilmoittamalla tästä asiakkaalleen viimeistään 7 päivää ennen purjehduksen alkua. Peruutetuista purjehduksista maksetut maksut palautetaan maksuehdolla 14 päivää netto.