Tiistaipurjehdukset edit

Pyrimme järjestämään niin, että jokin purjehduskoulun veneistä päivystää jokaisena tiistaipurjehdusiltana. Emme kilpaile tosissamme koulutusveneellä. Yritämme kuitenkin parhaamme mukaan kehittää purjehtija ja perämies -kursseilla omaksuttuja purjehdustaitoja. Päivystävän veneen ja yhteystiedot löydät alla olevan kalenterin "tapahtuma"-linkistä.

Tiistaipurjehdukset tiistai-iltaisin klo 17.30 alkaen 20.05 -14. Varaa säähän sopivat varusteet. Purjehduksen jälkeen mahdollisuus Wilmanrannan terassilla kerrata tapahtumia ja tavata purjehdushenkisiä seuralaisia.

Tiistaipurjehdukset kilpailijoille

LrPs järjestää tiistai-iltaisin Touko-kesäkuussa ja Elo-syyskuussa Wilmanrannan edustalla iltakilpailut köliveneille. Kilpailureitti kiertää Pienen Kaijasaaren ja Akkasaaren Mikonsaarenselkää pitkin sekä käy kiertämässä merkkipoijun Kaupunginlahdella. Kilpailuaika on noin puolitoista tuntia tuulesta riippuen.

Kilpailun lähtö

Tiistaipurjehdukset purjehduskurssilaisille

Purjehduskurssi antaa mahdollisuuden osallistua näihin kilpailuihin. Olet miehistön jäsenenä joko koulutusveneessä tai jossain muussa kilpailuun osallistuvassa veneessä. Kilpailussa pääset kokemaan ja näkemään vene venettä vastaan kilpailua, tilanteiden ennakointia väistösääntöjen mukaan sekä ennen kaikkea kertaamaan ja kehittämään vasta oppimisiasi asioita.