Wilmanrannan purjehduskoulun kouluttajat ovat suorittaneet tai ovat suorittamassa Purjehduksenopettajat ry:n laatujärjestelmän mukaisen purjehduksenohjaajan tai -opettajan tutkinnon ja purjehdustaidot osoittavan purjeveneen päällikkö -tutkinnon. Koulutuksessa käytettävät veneet ovat Merenkulkulaitoksen katsastamia ja kouluttajat ovat suorittaneet vuokraveneen kuljettaja -tutkinnon.

Purjehduskoulumme opettajat ovat Lappeenrannan Pursiseuran aktiivisia jäseniä sekä kokeneita purjehtijoita. Pyrimme siihen, että opettajakuntamme jatkossakin pysyy aktiivisena ja kehittää myäs omaa osaamistaan kouluttajana ja purjehtijana. Täydennämme joukkoamme jatkuvasti uusilla kouluttajiksi sopivilla henkiläillä.

Risto Ilmaniemi(Rehtori)
Toiminut alusta asti purjehduskoulun opettajana. Useamman vuosikymmenen kokemus rannikko- ja järvipurjehduksesta. Pory:n auktorisoima purjehduksen opettaja.
Ilkka Koivistoinen
Toiminut purjehduskoulun opettajana vuodesta 2007. Kahden vuosikymmenen kokemus rannikko- ja järvipurjehduksesta. Pory:n auktorisoima purjehduksenopettaja.
Markku Mäki-Hokkonen
Toiminut purjehduskoulun opettajana vuodesta 2012. Markulla on pitkä veneilykokemus rannikolla ja neljän vuoden aktiivinen purjehduskokemus Saimaalta. Pory:n auktorisoima purjehduksenohjaaja.
Petri Niemi
Toiminut purjehduskoulun apuohjaajana vuodesta 2015. Petrillä on pitkä veneilykokemus ja toimii aktiivisena purjehtijana Saimaalta.