Wilmanrannan purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n sekä Suomen Purjehduksenopettajat PORY:n auktorisoima purjehduskoulu Lappeenrannassa.

Koulutuksemme noudattaa mainittujen järjestöjen laatujärjestelmää ja kurssiohjelmaa taaten opetuksen tason. Opettajinamme toimii Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kou­lu­tus­oh­jel­man läpi käyneitä kokeneita, seuramme omia purjehtijoita. He ovat myös Purjehduksenopettajat PORY ry:n jäseniä.

Suomen Purjehdus ja Veneilyliitto ry
Purjehduksen opettajat ry

Kursseille ilmoittautuminen

Voit tutustua kurssimateriaaliin kurssisisällöistä. Käytännön ohjeita va­rus­teis­ta, tutkinnoista, oppimateriaalista jne. löydät lisätietoa viereisistä linkeistä. Voit myös tutustua edellisten kurssien tapahtumiin arkistosta.

Kursseille ilmoittaudutaan linkistä "Il­moit­tau­tu­mi­nen ja tie­dus­te­lut".

Tapahtuu 2018

Kurssitarjonta on tarkemmin esitelty viereisessä linkissä "Purjehduskurs­sit 2018". Tällä hetkellä kurssit ovat:

Purjehtijakurssi 5.-27.5.2018, allaolevan aikataulun mukaan:

1. 5.5.2018 Purjehtijakurssi alkaa. Purjehduksen teoriat klo 9.00-16.00.
  2. 21.5.2018 Kurssiveneisiin tutustuminen ja purjehdusta klo 17.30-21.00.
  3. 23.5.2018 Purjehdusta, viikonlopun retkipurjehdukseen valmistautuminen klo 17.30-21.00.
  4. 26.5.-27.5.2018 Kurssin päättävä retkipurjehdus eteläisellä Suur-Saimaalla
    1. lähtö lauantaina 26.5. klo 10.00 ja paluu sunnuntaina 27.5. klo 18.00 mennessä
    2. paluuaikaan vaikuttaa olennaisesti tuuli- ja sääolosuhteet

H-vene tutuksi, yhden illan kestävä koulutus pidetään kesäkuussa - tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Toukokuun lopussa alkavat pursiseuran tiistaipurjehdukset. Katso tarkemmin linkki "Tiistaipurjehdukset".

Jos purjehduskärpänen pääsee kunnolla puraisemaan, tarjoamme seuran H-venettä vuokralle. Katso tarkemmin linkki "Venevuokraus".