Wilmanranta
Varauskalenteri
Pelisaannot

Wilmanrannan varaukset

Lappeenrannan Pursiseuran kaupunkitukikohdan Wilmanrannan (Satamatie 23) tiloja voivat vuokrata niin seuralaiset kuin seuran ulkopuolisetkin henkilöt.

Tilavaraukset numerosta 045 1966 155 tai sähköpostilla wilmanranta@lrps.org. Wilmanrannan omat sivut löytyvät osoitteesta: Wilmanrannan sivut

Varauskalenteri

Katso Wilmanrannan varaustilanne: Avaa Wilmanrannan varauskalenteri tästä.

Seuralaisten varaukset

Perusajatuksena on, että Messi olisi aina kaikkien seuralaisten käytössä. Pyritään välttämään pienryhmien toistuvaa Messivarausta esim saunomisen yhteydessä, jotta Messi pysyy mahdollisimman paljon yleisessä käytössä.

Pursiseuralaisen "yksityistilaisuus"

Pursiseuralainen voi varata Wilmanrannan Messin ja saunan myös omaan yksityistilaisuus käyttöönsä seuraavin edellytyksin;

1. Varaukset tehdään aina puhelinnumeroon 045 1966 155.

2. Yksityistilaisuuden maksu on 30€. Maksu maksetaan seuran tilille FI16 5620 0920 1976 95, viitetekstinä Wilmanrannan saunamaksu.

Saunamaksu=2 €, pyyhe=3 €. Maksu lippaaseen.

3. 30€ varauksen voi tehdä kaksi (2) päivää ennen tilaisuutta, mikäli tiloja ei ole varattuna. Mikäli Messi halutaan vuokrata sitovasti maksetaan siitä normaalihinta.

4. Varauksen tekijä on tilaisuuden vastuuhenkilö.

5. Tilaisuuden jälkeen siivous kuuluu varaajalle. "Illan lopussa tavarat järjestykseen ja tilat siistiksi" Loppusiivouksen voi hoitaa seuraavana aamuna ennen mahdollista seuraavan päivän muuta tilaisuutta.

6. Halli ja siihen liittyvä WC käynti ym. ovat kuitenkin seuralaisten käytössä yksityistilaisuudenkin aikana.

7. Tiloissa ja terassilla saa nauttia omia ruokia ja juomia.