Wilmanranta
Pelisaannot

PURJEHDUSKESKUS WILMANRANTA

SALONKI-SAUNA-MESSI – OHJE

• KAIKISTA SAUNAN JA SALONGIN VARAUKSISTA VASTAA Lappeenrannan Pursiseura joka merkitsee ne LrPS:n varausjärjestelmään.
  • Katso myös erillinen ohje Pursiseuralaisen "yksityistilaisuudesta"..
  • Messi on tarkoitettu pursiseuran jäsenten yleiseen ja kokouskäyttöön.
  • Messin varaukset tulee aina tehdä LrPS:n nettisivuilla olevaan varausjärjestelmään Pursiseuran kautta. Varausten käyttö on ehdoton edellytys yhteistyön sujuvuudelle. Jos tilaa ei ole erikseen varattu, sitä voi käyttää aina tarpeen mukaan. Messi on normaalisti avoinna myös salongin puolelle. Kun Messissä on yksityistilaisuus, laitetaan sinne johtaviin oviin Yksityistilaisuus-kyltit.
  • "Vapaaehtoinen" saunamaksu=1 €, pyyhe=2. Maksu lippaaseen.
  • Wilmanranta ei kuulu anniskelualueeseen. Alueella saa nauttia omia ruokia ja juomia.
  • Tiistain saunaillat ovat heinäkuuta lukuun ottamatta klo 17-22.
  • Mitään ylimääräistä tavaraa ei saa olla näkyvillä ja saunan jätämme seuran saunailtojen jälkeen vähintään yhtä siistiin kuntoon kuin se oli ennen saunailtaa. Kaikki omat tavarat viemme pois. Tästä vastaamme kaikki yhdessä.
  • Messin kalustukseen kuuluvat pikkupöydät, pikkutuolit, ohjaajan tuolit, sohva, yksi pitkä pöytä, dataprojektori, valkokangas, televisio, taulut seinillä ja muut mahdolliset viihtyisyyttä lisäävät koriste-esineet.
  • Kaikki käyttäjät voivat käyttää Messin koneita ja kalusteita asiallisesti ja käyttöohjeiden mukaan.
  • Messin kalusteita ei saa pysyvästi siirtää muualle eikä sinne saa tuoda eikä varastoida edes väliaikaisesti muita kalusteita. Väliaikaisesti muihin tiloihin siirretyt kalusteet on palautettava välittömästi käytön jälkeen oikeille paikoilleen Messiin.
  • Ovien lukitseminen on jokaisen käyttäjän vastuulla.
  • Messin normaalista siivouksesta huolehtii käyttäjät. Omien tilaisuuksien jälkeisestä siistimisestä vastaa tilaisuuden järjestäjä.
  • Messin keittiön säilytystilat on tarkoitettu keittiön ja saunatilojen toimintaa palvelevien tavaroiden säilytykseen ja niihin ei saa laittaa muita tavaroita. Mitään tavaroita ei saa jättää näkyviin keittiön pöydille. Tavaroiden säilytykseen on tilat rakennuksen yläkerrassa.
  • Avaimen Messiin voi lunastaa jokainen LrPS:n jäsen ja moottoriveneseuran toimihenkilöille luovutetuista avaimista vastaa moottoriveneseura. Samalla avaimella pääsee myös monitoimihalliin ja yläkerran varastotilaan. Avaimen saa Jorma Ikoselta, p. 040 762 1989.